Kezdőlap

KÖSZÖNTŐ

Ma már egyre többen ismerik azt a szót: TISZK. Azaz T mint Térségi, - mert egy szűkebb földrajzi területre vonatkozik; I mint Integrált, - mert több középiskolát fog össze; SZ mint Szakképző, - mert célja a szakképzés megújítása és K mint Központ, - mert egy csúcstechnológiával működő központi intézmény valósul meg.

A Kecskeméti TISZK a szakképzés átalakításának folyamatában azt tartja a legfontosabbnak, hogy mindenki számára esélyt teremtsen a szakmához jutást illetően. Tagiskoláinkkal több szakmacsoport szakmájában kínálunk iskolarendszerű nappali és felnőttképzéseket, illetve bevezetés előtti állapotban van az önálló felnőttoktatás.

Célunk, hogy a Kecskeméti TISZK egy olyan stratégiai intézménnyé váljon, ahol az oktatás találkozik a piaci igényekkel, és a képzésben a gyakorlatközpontúság uralkodik. Ahol végre feloldódnak az ellentétek a szakképzés és a munkaerő-piaci kereslet-kínálat között, és a szakképzés tevékenysége új tartalommal gazdagodik. Ahol a diákok ténylegesen az életre készülnek, és egy olyan naprakész tudást szereznek, amellyel azonnal aktív munkavállalókká válhatnak. Sokszínű képzési lehetőségeinkkel, hatékony oktatásunkkal és széleskörű plusz szolgáltatásainkkal egy olyan előítéletektől mentes, vállalkozó kedvű szakképzési formát kínálunk, amely ugyan nem vállalja át az egyén döntési felelősségét, de sikeres életpályájának megtervezéséhez sok segítséget, új szemléletű támogatást nyújt.

A HONLAPUNKRÓL

Honlapunkat igyekszünk naprakész információkkal ellátni. Különösen a Faliújság menüt ajánljuk látogatóink figyelmébe, mely kategorizálva tartalmazza a működésünkhöz és a kapcsolatainkhoz szükséges legfontosabb információkat, mint meghírdetett képzéseink és egyéb aktualitások. Technikai szempontból szükséges, hogy Ön ne tiltsa le a böngésző programjában a JavaScript-ek futását és a cookie-k használatát. A gépre célszerű telepíteni az Adobe Flash Player-t a támogatóink emblémáinak megtekintéséhez.